Waarom een Shaving Cream gebruiken?

Waarom een Shaving Cream gebruiken?

Er bestaan verschillende scheerproducten, waarvan de bekendste scheerschuim is. Die schuim kun je kant-en-klaar kopen of zelf creëren met scheerzeep. Maar schuim is niet handig als je je baard en snor wil bijwerken, je ziet namelijk door de witte massa niet goed wat je doet. In comes de Shaving Cream.

 

In deze blog:

 

Wat is Shaving Cream

Shaving Cream is een crèmige substantie (verrassend) op basis van abrikoos en avocado, verrijkt met zwarte bes en haver. Deze ingrediënten voorkomen huidirritatie, zijn hydraterend en verzorgend. De cream maakt de haren zacht en laat het scheermes makkelijk over de huid glijden.

 

Barbaric Shaving Cream

Shaving Cream versus scheerschuim

Een van de belangrijkste voordelen van Shaving Cream ten opzichte van scheerschuim hebben we al genoemd, maar er is meer:

  • Shaving Cream is met de natuurlijke ingrediënten beter voor de huid, dat maakt het ook geschikt voor mannen met een gevoelige huid.
  • Het maakt de huid gladder, waardoor het scheren makkelijker gaat en de huid beter beschermd wordt tegen je scherpe mes.
  • Je hebt minder product nodig voor je scheerbeurt en je kunt beter doseren.

De Shaving Cream helpt niet alleen een strak en glad resultaat te creëren, het geeft de huid ook een fris gevoel na het scheren. En je hebt geen pre-shave nodig: de cream beschermt de huid en voorkomt irritatie 

 

Hoe gebruik je Shaving Cream

Maak de huid nat met warm water en breng de Shaving Cream aan op het te scheren gebied. Laat de cream een paar seconden in de huid en de haren trekken. Scheer de haartjes weg met een scheermes (met de haarrichting mee). Spoel de huid schoon met warm water. Bekijk de video om te zien hoe je het gebruikt.

← Vorige blog Volgende blog →