About Barbaric

Barbaric baardverzorging

Natuurlijke ingrediënten

De producten van Barbaric zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij. Je vindt in onze producten geen parabenen, sulfaten en siliconen.

Geproduceerd in Europa

De baardverzorgingsproducten van Barbaric zijn geproduceerd in Europa en voldoen daardoor aan een hoge standaard qua kwaliteit & productveiligheid.

Barbaric is ontstaan vanuit een zoektocht naar mooie, kwalitatief goede en lekker ruikende baardverzorgingsproducten. Producten die niet de hoofdprijs kosten. En een merk met een identiteit waarin je jezelf herkent. Als barbaar, een moderne barbaar.

 

Vanuit die zoektocht ontstond het idee om dan maar zelf een merk te beginnen en begon de selectie van verschillende samples van over de hele wereld. Toen de juiste producent eenmaal gevonden was, hebben we onze producten en de lijn samengesteld. En sindsdien is Barbaric een feit: bedacht en uitgevoerd vanuit Rotterdam, geproduceerd in the UK.

De baardverzorgingsproducten van Barbaric hebben heerlijke geuren, die goed met elkaar te combineren zijn, en een hoge kwaliteit. Alle producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en parabenen.

This is Barbaric.

Othman Hammouti, founder

Barbaric lange baard