Barbaric baardolie baardborstel

Waarom een geurloze baardolie gebruiken?

Bij Barbaric hechten we veel waarde aan heerlijke geuren en hebben er dan ook veel tijd in gestoken om de geuren voor de producten te kiezen, die ook nog eens goed bij elkaar passen. Maar nu is er ook een geurloze baardolie in ons assortiment. Waarom een geurloze baardolie gebruiken, vraag je je af?

 

In deze blog:

 

Wat is geurloze baardolie

Meet Quiver, de geurloze baardolie van Barbaric. De eigenschappen en ingrediënten van deze voedende baardolie zijn hetzelfde als die van zijn geurende broers, op de geur na dus. Er is geen parfum of essentiële olie toegevoegd.

Barbaric geurloze baardolie baardborstel

Redenen om geurloze baardolie te gebruiken

1. Je huid is gevoelig voor parfum

Heb je een gevoelige huid, dan wil je de verzorgingsproducten die je gebruikt zo mild en natuurlijk mogelijk houden. En hoewel onze producten allemaal vrij zijn van siliconen, parabenen en sulfaten en bestaan uit natuurlijke ingrediënten, hebben we wel essential oils en fragrance oils toegevoegd. Essential oils zijn 100% natuurlijk, fragrance oils niet. Deze oliën zijn slechts in kleine hoeveelheden toegevoegd, maar voor mannen met een zeer gevoelige huid kan ook dat kleine beetje meer zijn dan je wil. De geurloze baardolie biedt dus dé oplossing om jouw baard goed te verzorgen.

 

2. De geurende baardoliën matchen niet met jouw parfum

Wil je naast jouw parfum geen andere geuren gebruiken of matchen de geuren van de baardolie niet met jouw favoriete parfum, dan is de geurloze baardolie ideaal.

| Wil je meer weten over de verschillende geuren en hun basis? Check deze info. |

 

3. Je wil 's nachts een olie zonder geur gebruiken

's Nachts baardolie gebruiken? Jazeker, dat is goed om af en toe te doen. Zo kan de olie hele nacht in de baardharen en de onderliggende huid trekken. Overdag loop je graag rond met een heerlijk ruikende baard, maar 's nachts hou je het misschien liever neutraal. De geurloze baardolie is dan een mooie toevoeging aan je baardolie-voorraad.

| Alles over het gebruiken van baardolie als voedend masker (in de nacht), lees je hier. |

 

← Vorige blog Volgende blog →